Média megjelenések – TV riportok,  interjúk, újságcikkek


Ezen az oldalon soroltam fel az elmúlt évek során velem készült riportokat, interjúkat, műsorokat, média megjelenéseket időrendbe szedve.


MTV 1 Médiaklikk riport műsor

Az M1 Médiaklikk 2017. május 21. adásában Tökölyi Csaba és ifj. Lőrincz Ferenc búvárfotósokkal beszélgettek a vízalatti fotózásról, két páros természetfotó sikerről. A hazai Év Sajtófotó 2016 Természet és tudomány kategória és a Londoni Underwaterphotography of the Year kettős magyar gőzelemről és a hátteréről
A riport az alábbi linken tekinthető meg (15:00 perctől)

 Duna TV Új nemzedék  – Ifj. Lőrincz Ferenc

A Duna TV 2017. május 07.-én az Új nemzedék című adásban bemutattak, engem, mint építész és fotográfus. A képre kattintva megnézhető az anyák napján leadott műsor, melyet Édesanyámnak Tündének és Francinak is ajánlom, akiknek a hitet, szakma és hivatás szeretet köszönhetem!Zongoraszonáta a víz alól – Magyar Kurír Interjú ifj. Lőrincz Ferenc építész-fotográfussal

Ezzel a címmel jelent meg velem interjú a Magyar Kurír 2017. április 9. számában.
Építész a szakmája, és szenvedélyes fotós. Nemcsak a természeti környezet és az épített örökség foglalkoztatja, hanem a víz alatti látvány is – derül ki az ifj. Lőrincz Ferenccel folytatott beszélgetésből.

 Új Ember Magyarországi Katolikus Hetilap 2017.április 2.
Mértékadó Kulturális melléklete, az Arcvonások rovat

 

Az Új Ember Magyarországi Katolikus Hetilap 2017.április 2. számának Mértékadó Kulturális mellékletében, az Arcvonások rovatban “Zongoraszonáta a víz alól – Találkozás Ifj. Lőrincz Ferenc építész-fotográfussal” címmel jelent meg egy riport Lőrincz Sándor (névrokonom) tollából.

Címlapfotó Kurucz Balázs búvárfotós.


 
Somogy TV 2017. március 3. 19:00 Miért című adás

A Somogy TV 2017. március 3. 19:00 Miért című adásában Ifj Lőrincz Ferenc építész, fotográfussal beszélgetett Lőrincz Sándor műsorvezető a szakmáról, építészetről, építészeti és búvárfotózásról, díjakról valamint a közelgő Krisztus 33 Arca fotókiállításomról.

A 25 perces adás teljes terjedelmében a képre kattintva tekinthető meg.


 

Buddy Potapeni a Cseh búvár folyóirat 2017. márciusi szám

A Buddy Potapeni a Cseh búvár folyóirat 58. számában megjelent rólam egy rövid cikk és portfólióm kivonata több oldalon.