Magyar fotós oldal ajánló


A következő oldalakon összegyűjtöttem pár hasznos fotózással kapcsolatos oldalt, melyet mindenkinek ajánlok, akit a fotózás rabul ejtett:) Itt minden olyan linket megtaláltok, ami számomra fontos (abc és nem fontossági sorrendben), vagy érdekes információkat hordoz, megtalálhatók itt fotós oldalak, tesztek, képszerkesztés és sok más hasznos dolog. A linkeket tematika szerint csoportosítottam külön oldalakra. 


DigiretusDigiretus.hu

A több mint 500 cikketPhotoshop trükköt bemutató oldal célja, hogy a digitális fényképezéssel foglalkozók számára segítséget nyújtson a számítógépes képszerkesztés és képjavítás világában.


pixinfo 2x1Pixinfo.com

A Pixinfo (korábban Index Digicam) az egyik legnépszerűbb hazai digitális fotózással foglalkozó portál, teljes körű és friss tájékoztatással a digitális fotózás világából, alapos tesztek és friss hírek, apróhirdetések, forum valamint a fotózz.hu képmegosztó szolgáltatással.


foto vilag 2x1Fotóvilág

A Digitális Fotó Magazin online kiadása, igényes rásokkal, a megjelenő gép- és eszköztesztekkel autentikus szakújságírók tollából minden ami fényképezés, fotózás, digitális fényképezés, hagyományos fényképezés.


logo_text2Fotókiállitás.info

Aktuális fotókiállítások az országban és határon túl.
Határidők és a kiállító galériákat mutató interaktív térképpel.

 


fOTOPALYAZATFIGYEOFotópályázat.info

Fotópályázat figyelő pályázat, pályázatok, pályázati hírek, forrásfigyelés – Naprakész pályázati információk. Minden kategóriában a sajtófotótól a természetfotózáson át a speciális adott témában kiírt pályázatokig minden megtalálható itt.


GDF SUEZ 2x1GDF SUEZ – Az Év Természetfotósa

GDF SUEZAz Év Természetfotósa pályázat a Sajtófotó után a második legrangosabb hazai fotópályázat. Pályázati kiírás, feltöltés, korábbi évek fotóival Hazánk, Magyarország, a Kárpát-medencei ökorégió és Földünk természeti értékeinek pályázati oldala.


nikon-adok-veszekApró hirdetések, adok veszek fórumok

Index.hu Nikon adok/veszek fórum
Index.hu Profi adok/veszek fórum

Index.hu Digitális fotó adok/veszek fórum
Pixinfo Nikon aprohirdetések
Fotóstand hírdetések